SHIPPING POLICY

Wat is onze levertermijn?

Wanneer je je bestelling plaatst voor 12 uur ’s middags, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. De levertijd voor pakketten binnen België is standaard 3 dagen, mits er geen vertragingen zijn bij de verzendpartij. Het klaarmaken van je pakket + verzending duurt ongeveer 2 dagen + 1 dag voor de levering door Bpost.

In welke landen leveren wij?

Wij leveren in: België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg

Pakketje zelf afhalen?

Je kan je pakket ook zelf afhalen bij ons in Tildonk. Afhalingen zijn mogelijk tijdens de openingsuren van Sweet Little Belgium. Neem op voorhand telefonisch contact op om zeker te zijn dat je bestelling klaar zal staan.

Wanneer leveren wij?

Levering is uitsluitend mogelijk op weekdagen, dus geen weekenddagen. Plaats jij een bestelling op een weekenddag? Reken er dan op dat wij deze pas maandag verwerken en er dus 1 of 2 dagen extra levertermijn gerekend moet worden.

Met welke verzendpartij zenden wij?

Al onze pakketten worden verzonden met Bpost.

Je bestelling volgen

Van zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat een track and trace code zodat jij altijd weet waar je pakketje uithangt.

Retourzending

Ben jij niet tevreden of is je levering beschadigd? Stuur ons een email (met eventueel foto’s) om te melden dat jij je pakketje wenst terug te sturen. Wat moet er zeker in deze email? Zorg dat we zeker weten welke producten je wil retourneren en wat je bestelnummer is. Van zodra wij de email ontvangen, maken wij een retourzending aan en bezorgen wij jou het retourlabel. Van zodra wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij de kosten van de retourzending en de aankoop van de teruggestuurde goederen terugbetalen.

Share This