VRAAGJE? BEL OF MAIL ONS!
Hanne: 0494/41.99.08 Emilie: 0497/38.53.24 hello@bettyandalbert.com

Dit zijn wij …

Emilie Wildiers

Commerciële duizendpoot. 10 jaar ervaring in de productie, verkoop en distributie van voeding. Grote dromer, maar vooral ook een doener met een no nonsens mentaliteit. Geniet graag van de kleine dingen: koffie met de krant op zondag, avondje uit met vriendinnen, onnozel doen met de kinderen,…

Hanne Machiels

Marketing & social media is haar ding!  Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een zeer positieve ingesteldheid. Weet van aanpakken. Geniet van mooie, gezellige en vooral ook uitbundige momenten met vrienden, vriendinnen, man en kinderen.

“Onze favoriete regel =
de 80-20% regel.
Eet voor 80% gezond en laat voor 20% ruimte voor heerlijke comfort food.”

Als 2 jonge moeders met gezond boerenverstand kunnen we wel vinden in de 80% – 20% regel, waarbij we ervoor kiezen om voor 80% gezond te eten en te leven, maar wel voor 20% ruimte laten voor guilty pleasures en comfort food.
Echte boter, chocolade en suiker… Nostalgische, authentieke smaken. Gewoon the real stuff! Als we zondigen, doen we het goed. En dan eten we de dag erna wel een kom soep zonder room en zonder balletjes.

dit zijn
Betty & Albert …

Betty

Beste vriendin en vrouwtje van Albert. Geniet van knuffelen, kussen en een huiselijke sfeer creëren voor de apen en mensen om haar heen. Is een grote fan van koekjes en gezellige theekransjes.

Vernoemd naar Koningin Elisabeth.

Albert

Vrolijke kerel die houdt van plezier maken, apenstreken en mensen voor de gek houden. Houdt van zijn Betty die hem met veel liefde in de watten legt. Stiekeme snoeper. Grote fan van chocola en nootjes, en vooral de combinatie van de twee.

Vernoemd naar Koning Albert I.

”hun favoriete woord: snaccident”

en dit zijn
onze sterktes …

Persoonlijke aanpak en maatwerk

Al onze geschenkboxen worden standaard afgewerkt met jullie logo en kaartje met persoonlijke boodschap.  Wil je graag iets speciaals of een bedrukt item toevoegen in jullie boxen? Wij vinden het super leuk om onze creatieve breinen in de strijd te gooien om origele maatwerk-projecten uit te werken. We verwerken dus met pleizer jullie special requests in jullie geschenkdoos! No problem at all!

Support small businesses

Verras je collega’s, klanten of leveranciers met een box vol Belgisch lekkers. Wedden dat ze verrast zijn door al deze top producten van kleinere Belgische food & drinks producenten en startups? Want onbekend is niet onbemind. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Belgische lekkernijen. Ons assortiment wisselt dus constant afhankelijk van onze ontdekkingen.

Think global, act local

Al onze producten zijn Belgisch en leggen dus weinig kilometers af. Ook voor onze verpakkingen proberen wij dit zo veel mogelijk waar te maken. Onze gebruikte materialen zijn bijna allemaal 100% recycleerbaar. Zo houden wij de impact op onze planeet zo laag mogelijk. Per verkochte box schenken wij een bedrag aan het Great Apes programma van WWF om zo het leefgebied van de gorilla’s in het regenwoud te helpen beschermen.

Sociaal en duurzaam

Voor de samenstelling van onze geschenkboxen werken wij inhouse met lokale jobstudenten en flexijobbers. Voor seriewerk werken we samen met de hulpgevangenis in Leuven. En elke vrijdag krijgen we hulp van mensen met een beperking van de leefgroep van Rozemarijn vzw. Altijd een warm weerzien als ze arriveren!

Vraagje?Ben je mee met ons verhaal? Aarzel niet om ons te contacteren|info@bettyandalbert.com

Share This