VRAAGJE? BEL OF MAIL ONS!
Hanne: 0494/41.99.08 Emilie: 0497/38.53.24 hello@bettyandalbert.com

Onze klanten

Diegenen die al voor ons kozen
en hebben kunnen meegenieten

 

ONZE KLANTEN

reviews

[testimonialrecent set="1"]

We hebben op een tweetal weken tijd via Betty & Albert leuke en lekkere pakketten kunnen laten bezorgen bij al onze collega’s. Mét een persoonlijk kaartje voor enkele afwezigen. Top service, top pakket.

Debby

Alba vzw

Het begon al bij een warm welcome en een vlotte service en daarmee was de toon al gezet. Vlotte communicatie over te toe te voegen boodschap en een nog vlottere uitlevering van de boxen. Organisatorisch dus een sterke aanrader, maar vanuit sneukelstandpunt gewoon een absolute must. Heerlijke, verrassende snacks in een stiekem formaat, ideaal dus voor de stiekeme goestingskes voor als het even niet meer gaat!

Sander

Primoris

Last minute beslist om een kleine attentie te voorzien voor onze vrijwilligers. Dit was geen enkel probleem. De bestelling en levering gingen super vlot! En de koekjes vielen in de smaak 😉 beweging.net Midden-Vlaanderen

Medewerker

Midden Vlaanderen, Beweging.net

Onze collega’s wisten niet dat ze een Jungle Box gingen krijgen. De reacties toen ze het pakje aankregen, waren stuk voor stuk super positief. Ze vonden de inhoud leuk, verrassend en vooral zeer lekker. Fantastisch om nieuwe, lokale producten te leren kennen die ook nog eens een verhaal vertellen.

Anoniem

Onze medewerkers hebben genoten van al dat lekkers in de gepersonaliseerde aperobox. Dit konden we zien aan de vele dankmails en positieve berichten. Bedankt Betty & Albert voor de snelle en super service!

Mai Linh

Attaché communicatie, FOD financien

Snelle levering, vriendelijke dames, lekkere producten en happy klanten. Een aanrader! 

Sandra

Elvic BV

wil jij jezelf of je medewerkers ook zo in de watten leggen?

14 + 7 =

Wanneer je medewerkers verrassen?

Het is altijd fijn om je medewerkers eens in de watten te leggen met wat lekkers.
Maar wanneer ontvangen ze het liefst een verrassing?
Uit marktonderzoek door InSites Consulting (2021) blijkt onder andere dat 60% van de medewerkers graag een geschenk zou ontvangen bij Kerst of Nieuwjaar en 40% van de medewerkers bij onder andere hun verjaardag.

%

Kerst & Nieuwjaar

%

Pensioen, anciëniteit, verjaardag, uitzonderlijke prestatie

%

Sinterklaas, Pasen & Dag van de medewerker

%

Geboorte, Huwelijk & Samenwonen

%

Aanbrengen nieuwe collega, sales incentive, start nieuwe job

Share This