Vraagje? Bel ons:
Hanne: 0494/41.99.08.
Emilie: 0497/38.53.24.

koekjes, chocolade snacks

& originele geschenkboxen

 

100% Belgisch, 100% fun

 

Dit zijn wij…

Emilie Wildiers

Commerciële duizendpoot. 10 jaar ervaring in de productie, verkoop en distributie van voeding. Grote dromer, maar vooral ook een doener met een no nonsens mentaliteit. Geniet graag van de kleine dingen: koffie met de krant op zondag, avondje uit met vriendinnen, onnozel doen met de kinderen,…

Hanne Machiels

Marketing & social media is haar ding! Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een zeer positieve ingesteldheid. Weet van aanpakken. Geniet van mooie, gezellige en vooral ook uitbundige momenten met vrienden, vriendinnen, man en kinderen.

“Onze favoriete regel = de 80-20% regel. 
Eet voor 80% gezond en laat voor 20% ruimte voor heerlijke comfort food.”

Als 2 jonge moeders met gezond boerenverstand kunnen we wel vinden in de 80% – 20% regel, waarbij we ervoor kiezen om voor 80% gezond te eten en te leven, maar wel voor 20% ruimte laten voor guilty pleasures en comfort food.
Echte boter, chocolade en suiker… Nostalgische, authentieke smaken. Gewoon the real stuff! Als we zondigen, doen we het goed. En dan eten we de dag erna wel een kom soep zonder room en zonder balletjes.

En dit zijn Betty & Albert…

Albert

Vrolijke kerel die houdt van plezier maken, apenstreken en mensen voor de gek houden. Houdt van zijn Betty die hem met veel liefde in de watten legt. Stiekeme snoeper. Grote fan van chocola en nootjes, en vooral de combinatie van de twee.

Vernoemd naar Koning Albert I.

Betty

Beste vriendin en vrouwtje van Albert. Geniet van knuffelen, kussen en een huiselijke sfeer creëren voor de apen en mensen om haar heen. Is een grote fan van koekjes en gezellige theekransjes.

Vernoemd naar Koningin Elisabeth.

Ons favoriete woord:

“Snaccident”

(noun.)

Eating an entire box of cookies by mistake.

BUY LOCAL

Met al onze producten ondersteunen wij de lokale maakindustrie. 
Waar mogelijk proberen we zowel onze producten als onze verpakkingen lokaal te laten produceren.

“When yo buy local an actual person does a little happy dance!”

Save the planet,
it’s the only one with cookies!

Wij gebruiken zo veel mogelijk recycleerbare materialen.

Helaas is het voor het verpakken van voeding nog niet altijd mogelijk om alle plastics achterwege te laten omdat de houdbaarheid dan niet meer gegarandeerd kan worden. Maar wij volgen de ontwikkelingen van nieuwe materialen op de voet en stappen over zodra het kan!

From our cute monkeys
straight to the great apes.

Onze apen Betty & Albert steunen het project van de berggorilla’s van WWF in het Virungapark in de Democratische Republiek Congo, geleid door Emmanuel de Merode (een verre prins van België).

Via onze social media houden we jullie op de hoogte van onze giften en hun resultaten.

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop