Pure Betty & Albert – SMALL

8,95

Ken je Betty & Albert al? Deze leuke apen zijn de mascottes van een merk dat garant staat voor overheerlijke Belgische guilty pleasures. Met dit ontdek-pakket scoort u gegarandeerd. Verpakt in een mooi terrazodoos met personaliseerbaar kaartje.
Betty & Albert is ons eigen premium merk van Belgische guilty pleasures.

OPGELET: het klaarmaken van je pakketje + verzending duurt ongeveer 2 dagen + 1 dag voor de levering door Bpost. Reken dus op een 3 tal dagen na bestelling als eerste mogelijke leverdatum. In het weekend verzenden wij geen pakketjes. Maandag wordt je klaargemaakt en verzonden. Leveringen alleen mogelijk op weekdagen. Geen zaterdag of zondaglevering mogelijk

Description

Ken je Betty & Albert al? Deze leuke apen zijn de mascottes van een merk dat garant staat voor overheerlijke Belgische guilty pleasures. Met dit ontdek-pakket scoort u gegarandeerd. Verpakt in een mooie terrazodoos met personaliseerbaar kaartje.
Betty & Albert is ons eigen premium merk van Belgische guilty pleasures.

Inhoud:

1 x  Betty & Albert Cookies – 110 gr
1 x Jungle Beads – 45 gr
1 x Jungle Rocks – 45 gr

De samenstelling kan wijzigen naar gelang de voorraad. Heb je specifieke wensen voor de inhoud? Laat het ons dan even weten in de opmerkingen bij je bestelling.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pure Betty & Albert – SMALL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop