Originele geschenkmanden boordevol hippe, leuke, lekkere
& bovenal op en top Belgische merken.

 

Naast de lekkernijen van Betty & Albert selecteerden we ook een aantal producten van (nog onbekende) merken die volgens ons zeker het ontdekken waard zijn. Stuk voor stuk door ons getest en meer dan goed bevonden... 

“When joy is a habit, love is a reflex.”

Op zoek naar een origineel cadeau?

 

Voor je personeel om je trouwe medewerkers eens in de watten te leggen?

Voor de verjaardag van je ouders, broers of zussen?

Omdat je je collega of zieke vriendin veel beterschap wil wensen?

Voor de juffen en meesters op het einde van het schooljaar?

Of omdat je niet met lege handen wil toekomen op een feestje en een fles wijn zo cliché is?

 

Hier vind je het ideale geschenk!

Laat een jungle survival pakket in iemands brievenbus droppen!

It’s like a JUNGLE sometimes, I wonder how I keep from going under.
We have the answer! 4 awesome Belgian small businesses joined forces to present you our ultimate Jungle survival box! Relax, sit back and enjoy!
Hippo’s, toekans, chimpansees & crickets to the rescue!

PRIJS incl. verzending: €13

Ons standaard gamma:

Pakketten boordevol Betty & Albert

PURE BETTY & ALBERT

SMALL

Prijs: €12,75

Ken je Betty & Albert al? Deze leuke kleurrijke apen zijn de mascottes van een merk dat garant staat voor overheerlijke Belgische guilty pleasures. Met dit ontdek-pakket scoort u gegarandeerd. Verpakt in een mooi kraft zakje met personaliseerbaar kaartje.

PURE BETTY & ALBERT

LARGE

PRIJS: €22,50

Mag het wat meer Betty & Albert zijn? Doe dan hun hele gamma cadeau. Dit kleurrijke assortiment bevat stuk voor stuk heerlijke guilty pleasures. Samen worden ze verpakt in een mooie geschenkkoffer die je kan personaliseren met een mooi gift-kaartje.

Betty & Albert and friends – Mix of Belgian brands

PRIJS: €16

In dit leuke pakketje zit een originele mix van Belgische producten ter waarde van €16. De sticker op het pakket kan aangepast worden aan de gelegenheid.

MIX OF BRANDS

MEDIUM

PRIJS: €25

Deze mix van originele Belgische merken ter waarde van €25 zitten samen in een mooie geschenkkoffer, voorzien van een leuk kaartje.

MIX OF BRANDS

LARGE

PRIJS: €35

Mag het net wat meer zijn? Met het mix pakket van €35 geeft u een grote ontdek-koffer boordevol fantastische Belgische producten cadeau.

MIX OF BRANDS

EXTRA LARGE

PRIJS: €50

Wij vullen voor u een prachtige grote geschenkmand boordevol Belgisch lekkers ter waarde van €50. Laat u verrassen, u zal versteld staan!

Stel je eigen pakket samen…

Had je een ander budget of andere samenstelling in gedachten? Dat kan! Wij werken volledig op maat. Contacteer ons en doe ons je wensen uit de doeken. Verpakt in een leuk geschenkzakje of mooie geschenkkoffer? Met of zonder alcohol in het pakket? Een thema-pakket voor een speciale gelegenheid?

Elk pakket wordt voorzien van een leuk kaartje waarop je kan vermelden van wie het pakje komt en voor wie het bestemd is. Zo geef je een eigen toets aan je cadeau.

LUXURY PARTY BOXES WITH WINE

PRIJS: €37

Op zoek naar een origineel luxe pakket om iemand in de watten te leggen? En kan de gelukkige wel een lekker glaasje wijn appreciëren? Dan bieden wij je met dit pakket een heerlijke selectie van top producten. Een perfecte combinatie met een stukje kaas of paté op het feestbuffet!

PRIJS: €42,50

Ben je op zoek naar een nog completer feestpakket? Mogen het gerust 2 flessen wijn zijn in het pakket? Dan bieden wij je met dit pakket een heerlijke selectie van Belgische top producten vergezeld met een lekker witte en rode wijn, met passie gemaakt door een Belg in de prachtige Portugese Douro streek.

LUXE WIJNPAKKET

LARGE

PRIJS: €53

In de large versie van het luxe wijnpakket zitten onze lekkernijen samen met 2 flessen wijn en een heerlijke fles porto. Deze heerlijke selectie producten vallen gegarandeerd in de smaak en vormen een perfecte combinatie voor een mooie kaas en wijn avond of als aperitief voor een gezellige maaltijd.

Tevreden referenties die hun klanten en personeel al verrasten met onze geschenkpakketten:

Geschenkpakketten op maat voor bedrijven

 

Zoek je een origineel geschenk voor het eindejaar voor je klanten en/of personeel? Of wil je een buitenlandse delegatie in de watten leggen met een origineel cadeau boordevol Belgische specialiteiten? Dan werken wij graag samen met jou een pakket uit op maat en binnen jouw budget.

Elk pakket wordt verpakt in een mooie geschenkkoffer en wordt voorzien van een kaartje waarop we jouw bedrijf in de kijker zetten. Stuur ons je tekst en logo door per mail, en wij verpakken je gepersonaliseerde pakketten kant-en-klaar.

Leuke tip: Koppel een goed doel aan je geschenk.

Spendeer een deel van je geschenk-budget aan een goed doel naar keuze. Wij voorzien de mogelijkheid om aan onze pakketten een kaartje te hangen met het gekozen goed doel en maken het voor je op. Zo zien jouw klanten meteen ook je sociale engagement.

Contacteer ons:

13 + 9 =

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop