Originele geschenkmanden boordevol hippe, leuke, lekkere
& bovenal op en top Belgische merken.

 

Naast de lekkernijen van Betty & Albert selecteerden we ook een aantal producten van (nog onbekende) merken die volgens ons zeker het ontdekken waard zijn. Stuk voor stuk door ons getest en meer dan goed bevonden... 

“Life is always bringing unexpected gifts.”

B2B mogelijkheden:

TEAMBUILDING? VIRTUELE APERO? ONLINE QUIZ? MOTIVATIE THUISWERK SNACK BOX? IETS LEKKERS IN DE BRIEVENBUS?

Hieronder vind je enkele van onze voorbeelden van apero boxen, bags & sit back and relax boxen & bags.
Dit is maar een greep uit ons assortiment. Contacteer ons voor een voostel op maat van uw bedrijf en budget.

Al onze geschenkboxen en bags worden afgewerkt met jullie logo en boodschap.

Graag iets specuaals toevoegen? Wij verwerken graag jullie special requests in jullie geschenkdoos. No problem at all!

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Belgische lekkernijen om te eten en te drinken. Ons assortiment wisselt dus constant afhankelijk van onze ontdekkingen.

Onderstaand vind je maar enkele voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos om je werknemers te verrassen met een super persoonljike box vol lekkers.

 

GIFT BOXEN / TEAMBUILDING MET MOGELIJKHEID THUISLEVERING

 APERO BOX SMALL / MEDIUM
 met Belgisch biertje, cava of alcohol vrij aperitief

APERO BOX LARGE / DELUXE:
– met of zonder alcohol

COFFEE BREAK BOX:
– small
– medium
– large

TEAMBUILDING / PICKNICK BAG
– met of zonder alcohol

Apero Small Non Alcohol

We hebben op een tweetal weken tijd via Betty & Albert leuke en lekkere pakketten kunnen laten bezorgen bij al onze collega’s. Mét een persoonlijk kaartje voor enkele afwezigen. Top service, top pakket.

Debby

Alba vzw

Last minute beslist om een kleine attentie te voorzien voor onze vrijwilligers. Dit was geen enkel probleem. De bestelling en levering gingen super vlot! En de koekjes vielen in de smaak 😉 beweging.net Midden-Vlaanderen

Medewerker

Midden Vlaanderen, Beweging.net

Onze medewerkers hebben genoten van al dat lekkers in de gepersonaliseerde aperobox. Dit konden we zien aan de vele dankmails en positieve berichten. Bedankt Betty & Albert voor de snelle en super service!

Mai Linh

Attaché communicatie, FOD financien

Snelle levering, vriendelijke dames, lekkere producten en happy klanten. Een aanrader! 

Sandra

Elvic BV

Catalogus of meer info?

Wens je graag al eens een kijkje te nemen naar ons standaard assortiment apero en take a break boxen? Vraag hier je catalogus in PDF met tarieven voor bedrijven aan. Dat kan al  vanaf 1 stuk tot 1000-den stuks of heb je een specifieke project of vraag? We horen het graag.

Een wild idee? We denken met je mee. Niets is ons te gek en we gaan graag de uitdaging aan. Dankzij ons uitgebreid netwerk en ervaring in het uitwerken van projecten binnen budget, huisstijl en tijd kunnen we u helpen van a tot z.

Stuur ons je gegevens, budget en gelegenheid en we maken er iets leuks van!
Volledig in jullie huisstijl!

BRIEVENBUS BOXEN: LOW BUDGET ATTENTIES DIE IN DE BRIEVENBUS PASSEN

Welcome to the jungle box

Low budget box boordevol lekkers uit de jungle. Wat dacht je van een hippo praline, krekel-reep, monkey beads, toekan chocolaatje?

FEED YOUR HEAD BOX

Mooi groot brievenbusdoosje gevuld met enerzijds healthy snacks to feed your body & anderzijds guilty snacks om je gelukshormoon de hoogte in te jagen. Perfecte combo als je het mij vraagt!

Het begon al bij een warm welcome en een vlotte service en daarmee was de toon al gezet. Vlotte communicatie over te toe te voegen boodschap en een nog vlottere uitlevering van de boxen. Organisatorisch dus een sterke aanrader, maar vanuit sneukelstandpunt gewoon een absolute must. Heerlijke, verrassende snacks in een stiekem formaat, ideaal dus voor de stiekeme goestingskes voor als het even niet meer gaat!

Sander

Primoris

Onze collega’s wisten niet dat ze een Jungle Box gingen krijgen. De reacties toen ze het pakje aankregen, waren stuk voor stuk super positief. Ze vonden de inhoud leuk, verrassend en vooral zeer lekker. Fantastisch om nieuwe, lokale producten te leren kennen die ook nog eens een verhaal vertellen.

Anoniem

12 + 10 =

Tevreden referenties die hun klanten en personeel al verrasten met onze geschenkpakketten:

Originele tip: "Koppel een goed doel aan je geschenk"

Spendeer een deel van je geschenk-budget aan een goed doel naar keuze. Wij voorzien de mogelijkheid om aan onze pakketten een kaartje te hangen met het gekozen goed doel en maken het voor je op. Zo zien jouw klanten meteen ook je sociale engagement.

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop