Op zoek naar het perfecte cadeau voor je medewerkers of klanten?

100% Belgisch, 100% fun

 • Voor elke gelegenheid het gepaste geschenk
 • Van concept tot samenstelling, levering & opvolging
 • Standaard pakket of concept op maat
 • Volledig volgens jouw huisstijl & budget
 • 100% Belgisch, duurzaam & sociaal
 • Full service met eigen grafische dienst
 • Levering bij de mensen thuis of op het bedrijf, verzending in België en wereldwijd
 • Van 1 stuk tot 1.000-den stuks
 • Met liefde gemaakt

Download hier onze catalogus voor bedrijven, VZW's, verenigingen, overheid:

Fan van onze concepten,
maar net een andere samenstelling of budget in gedachten?

Bezorg ons je gegevens en ontvang binnen de 24 uur een offerte op maat

10 + 12 =

Onze troeven

Persoonlijke aanpak en maatwerk

Al onze geschenkboxen worden standaard afgewerkt met jullie logo en kaartje met persoonlijke boodschap.  Wil je graag iets speciaals of een bedrukt item toevoegen in jullie boxen? Wij vinden het super leuk om onze creatieve breinen in de strijd te gooien om origele maatwerk-projecten uit te werken. We verwerken dus met pleizer jullie special requests in jullie geschenkdoos! No problem at all!

Support small businesses

Verras je collega’s, klanten of leveranciers met een box vol Belgisch lekkers. Wedden dat ze verrast zijn door al deze top producten van kleinere Belgische food & drinks producenten en startups? Want onbekend is niet onbemind. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Belgische lekkernijen. Os assortiment wisselt dus constant afhankelijk van onze ontdekkingen.

Think global, act local

Al onze producten zijn Belgisch en leggen dus weinig kilometers af. Ook voor onze verpakkingen proberen wij dit zo veel mogelijk waar te maken. Onze gebruikte materialen zijn bijna allemaal 100% recycleerbaar. Zo houden wij de impact op onze planeet zo laag mogelijk. Per verkochte box schenken wij een bedrag aan het Great Apes programma van WWF om zo het leefgebied van de gorilla’s in het regenwoud te helpen beschermen.

Sociaal en duurzaam

Voor de samenstelling van onze geschenkboxen werken wij inhouse met lokale jobstudenten en flexijobbers. Voor seriewerk werken we samen met de hulpgevangenis in Leuven. En elke vrijdag krijgen we hulp van mensen met een beperking van de leefgroep van Rozemarijn vzw. Altijd een warm weerzien als ze arriveren!

Zij kozen al voor Betty & Albert and friends:

We hebben op een tweetal weken tijd via Betty & Albert leuke en lekkere pakketten kunnen laten bezorgen bij al onze collega’s. Mét een persoonlijk kaartje voor enkele afwezigen. Top service, top pakket.

Debby

Alba vzw

Het begon al bij een warm welcome en een vlotte service en daarmee was de toon al gezet. Vlotte communicatie over te toe te voegen boodschap en een nog vlottere uitlevering van de boxen. Organisatorisch dus een sterke aanrader, maar vanuit sneukelstandpunt gewoon een absolute must. Heerlijke, verrassende snacks in een stiekem formaat, ideaal dus voor de stiekeme goestingskes voor als het even niet meer gaat!

Sander

Primoris

Last minute beslist om een kleine attentie te voorzien voor onze vrijwilligers. Dit was geen enkel probleem. De bestelling en levering gingen super vlot! En de koekjes vielen in de smaak 😉 beweging.net Midden-Vlaanderen

Medewerker

Midden Vlaanderen, Beweging.net

Onze collega’s wisten niet dat ze een Jungle Box gingen krijgen. De reacties toen ze het pakje aankregen, waren stuk voor stuk super positief. Ze vonden de inhoud leuk, verrassend en vooral zeer lekker. Fantastisch om nieuwe, lokale producten te leren kennen die ook nog eens een verhaal vertellen.

Anoniem

Onze medewerkers hebben genoten van al dat lekkers in de gepersonaliseerde aperobox. Dit konden we zien aan de vele dankmails en positieve berichten. Bedankt Betty & Albert voor de snelle en super service!

Mai Linh

Attaché communicatie, FOD financien

Snelle levering, vriendelijke dames, lekkere producten en happy klanten. Een aanrader! 

Sandra

Elvic BV

Share This
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop