Ons verhaal

Dit zijn wij…

Emilie Wildiers

Emilie Wildiers

Zaakvoerder

Commerciële duizendpoot. 10 jaar ervaring in de productie, verkoop en distributie van voeding. Grote dromer, maar vooral ook een doener met een no nonsens mentaliteit. Geniet graag van de kleine dingen: koffie met de krant op zondag, avondje uit met vriendinnen, onnozel doen met de kinderen,…
Hanne Machiels

Hanne Machiels

Zaakvoerder

Marketing & social media is haar ding! Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een zeer positieve ingesteldheid. Weet van aanpakken. Geniet van mooie, gezellige en vooral ook uitbundige momenten met vrienden, vriendinnen, man en kinderen.

“Onze favoriete regel = de 80-20% regel. Eet voor 80% gezond en laat voor 20% ruimte voor heerlijke comfort food.”

ONS MOTTO

80% – 20%

Als 2 jonge moeders met gezond boerenverstand kunnen we wel vinden in de 80% – 20% regel, waarbij we ervoor kiezen om voor 80% gezond te eten en te leven, maar wel voor 20% ruimte laten voor guilty pleasures en comfort food.
Echte boter, chocolade en suiker… Nostalgische, authentieke smaken. Gewoon the real stuff! Als we zondigen, doen we het goed. En dan eten we de dag erna wel een kom soep zonder room en zonder balletjes.

En dit zijn Betty & Albert…

Albert

Albert

mascotte

Vrolijke kerel die houdt van plezier maken, apenstreken en mensen voor de gek houden. Houdt van zijn Betty die hem met veel liefde in de watten legt. Stiekeme snoeper. Grote fan van chocola en nootjes, en vooral de combinatie van de twee.

Vernoemd naar Koning Albert I.

Betty

Betty

mascotte

Beste vriendin en vrouwtje van Albert. Geniet van knuffelen, kussen en een huiselijke sfeer creëren voor de apen en mensen om haar heen. Is een grote fan van koekjes en gezellige theekransjes.

Vernoemd naar Koningin Elisabeth.

Ons favoriete woord:

 

“SNACCIDENT”

(Noun.)

Eating an entire bag of cookies by mistake.

En we denken niet enkel aan onszelf…

Onze apen Betty & Albert steunen het project van de berggorilla’s van WWF in het Virungapark in de Democratische Republiek Congo, geleid door Emmanuel de Merode (een verre prins van België).

Via deze website en onze social media houden we jullie op de hoogte van onze giften en hun resultaten.

Volg ons op Facebook & Instagram:

Wat er over ons verteld wordt:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Patrick DeroostPPM
Berichtje van mijn klant gekregen: "Dankjewel voor het schitterende cadeau!! Had ik nog nooit gezien en is echt super tof!"
Suzanne Keyaertsparticulier
Heerlijke zoetigheid! En zo leuk verpakt. Origineel en zalig.
Sofie LemmensApotheek Lemmens Tienen
Op de dispatch van mijn leverancier waren ze laaiend enthousiast. Mijn geschenk viel blijkbaar op tussen alle andere dingen die ze gekregen hadden. Echt leuk!
Sara StormsLogopediste
Bedankt voor de flexibiliteit! Top service!
Jan MoonsUniglobe Axon Travel
Dankjewel voor de snelle service. Mijn klant was helemaal in de wolken met de geschenkmand. Een absolute aanrader.

Share This
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop