Originele geschenkmanden boordevol hippe, leuke, lekkere
& bovenal op en top Belgische merken.

 

Naast de lekkernijen van Betty & Albert selecteerden we ook een aantal producten van (nog onbekende) merken die volgens ons zeker het ontdekken waard zijn. Stuk voor stuk door ons getest en meer dan goed bevonden... 

“Each day is a gift. Open it. Celebrate. Enjoy it.”

Op zoek naar een origineel cadeau?

 

Voor je personeel om je trouwe medewerkers eens in de watten te leggen?

Voor de verjaardag van je ouders, broers of zussen?

Omdat je je collega of zieke vriendin veel beterschap wil wensen?

Voor de juffen en meesters op het einde van het schooljaar?

Of omdat je niet met lege handen wil toekomen op een feestje en een fles wijn zo cliché is?

 

Hier vind je het ideale geschenk!

“Hoppy Easter to everybunny.”

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Patrick DeroostPPM
Berichtje van mijn klant gekregen: "Dankjewel voor het schitterende cadeau!! Had ik nog nooit gezien en is echt super tof!"
Suzanne Keyaertsparticulier
Heerlijke zoetigheid! En zo leuk verpakt. Origineel en zalig.
Sofie LemmensApotheek Lemmens Tienen
Op de dispatch van mijn leverancier waren ze laaiend enthousiast. Mijn geschenk viel blijkbaar op tussen alle andere dingen die ze gekregen hadden. Echt leuk!
Sara StormsLogopediste
Bedankt voor de flexibiliteit! Top service!
Jan MoonsUniglobe Axon Travel
Dankjewel voor de snelle service. Mijn klant was helemaal in de wolken met de geschenkmand. Een absolute aanrader.

Ons standaard gamma:

Pakket €12,75

Betty & Albert

Ken je Betty & Albert al? Deze leuke kleurrijke apen zijn de mascottes van een merk dat garant staat voor overheerlijke Belgische guilty pleasures. Met dit ontdek-pakket scoort u gegarandeerd. Verpakt in een mooi kraft zakje met personaliseerbaar kaartje.

Pakket €22,50

Betty & Albert

Mag het wat meer Betty & Albert zijn? Doe dan hun hele gamma cadeau. Dit kleurrijke assortiment bevat stuk voor stuk heerlijke guilty pleasures. Samen worden ze verpakt in een mooie geschenkkoffer die je kan personaliseren met een mooi gift-kaartje.

Pakket €16

Mix of original Belgian brands

Dit ontdek-pakket is een ideaal cadeautje. In dit leuke pakketje zit een originele mix van Belgische producten ter waarde van €16. De sticker op het pakket kan aangepast worden aan de gelegenheid.

Pakket €25

Mix of original Belgian brands

Met deze mix van originele Belgische merken doe je een prachtig pakket boordevol toffe, hippe en vooral heerlijke Belgische producten cadeau. Samen zitten ze verpakt in een mooie geschenkkoffer, voorzien van een leuk kaartje waarmee je je eigen toets aan je geschenk kan geven.

Pakket €30

Morning breakfast

Wil je je ontvanger een fantastische ontbijt-ervaring bezorgen? Kies dan voor ons “Morning breakfast” pakket. Deze lekkernijen vormen een heerlijke combinatie om een weekend-ochtend mee te starten. Dit pakket komt verpakt in een mooie personaliseerbare geschenkkoffer.

Pakket €35

Mix of original Belgian brands

Mag het net wat meer zijn? Met het mix pakket van €35 geeft u een grote ontdek-koffer boordevol fantastische Belgische producten cadeau die stuk voor stuk het ontdekken waard zijn. Geef je persoonlijke toets aan je geschenk door het kaartje aan de koffer te personaliseren.

Pakket €50

Mix of Belgian treasures

Voor slechts €50 vullen wij voor u graag een geschenkmand boordevol lekkers. In deze manden kunnen wij extra veel lekkers stoppen. Laat u verrassen. U zal versteld staan van deze hoop Belgische lekkernijen!

Pakket €37

Luxe feestpakket – met fles wijn

Op zoek naar een origineel luxe pakket om iemand in de watten te leggen? En kan de gelukkige wel een lekker glaasje wijn appreciëren? Dan bieden wij je met dit pakket een heerlijke selectie van top producten. Deze heerlijke selectie producten met een flesje wijn erbij vallen gegarandeerd in de smaak en vormen een perfecte combinatie met een stukje kaas of paté op et feestbuffet!

Pakket €42,50

Luxe feestpakket – met 2 flessen wijn

Ben je op zoek naar een nog completer feestpakket? Mogen het gerust 2 flessen wijn zijn in het pakket? Dan bieden wij je met dit pakket een heerlijke selectie van top producten vergezeld met een lekker witte en rode Portugese wijn. Een perfect pakket voor een geslaagde feestavond.

Pakket €53

Luxe feestpakket – met wijn en porto

Mag het nog net wat meer zijn? Dan bieden wij je met dit pakket een heerlijke selectie van top producten. In dit pakket zitten onze lekkernijen samen met 2 flessen wijn en een heerlijke fles porto. Deze heerlijke selectie producten vallen gegarandeerd in de smaak en vormen een perfecte combinatie met een stukje kaas of paté op et feestbuffet!

Stel je eigen pakket samen…

Had je een ander budget of andere samenstelling in gedachten? Dat kan! Wij werken volledig op maat. Contacteer ons en doe ons je wensen uit de doeken. Verpakt in een leuk geschenkzakje of mooie geschenkkoffer? Met of zonder alcohol in het pakket? Een thema-pakket voor een speciale gelegenheid?

Elk pakket wordt voorzien van een leuk kaartje waarop je kan vermelden van wie het pakje komt en voor wie het bestemd is. Zo geef je een eigen toets aan je cadeau.

Tevreden referenties die hun klanten en personeel al verrasten met onze geschenkpakketten:

Geschenkpakketten op maat voor bedrijven

 

Zoek je een origineel geschenk voor het eindejaar voor je klanten en/of personeel? Of wil je een buitenlandse delegatie in de watten leggen met een origineel cadeau boordevol Belgische specialiteiten? Dan werken wij graag samen met jou een pakket uit op maat en binnen jouw budget.

Elk pakket wordt verpakt in een mooie geschenkkoffer en wordt voorzien van een kaartje waarop we jouw bedrijf in de kijker zetten. Stuur ons je tekst en logo door per mail, en wij verpakken je gepersonaliseerde pakketten kant-en-klaar.

Leuke tip: Koppel een goed doel aan je geschenk.

Spendeer een deel van je geschenk-budget aan een goed doel naar keuze. Wij voorzien de mogelijkheid om aan onze pakketten een kaartje te hangen met het gekozen goed doel en maken het voor je op. Zo zien jouw klanten meteen ook je sociale engagement.

Contacteer ons:

4 + 9 =